De kleur van de Slimme Autodoor wijzigen in de Omlet app

Wanneer u uw Slimme Autodoor voor het eerst instelt, wordt u gevraagd de kleur van de deur te selecteren, zodat we de relevante afbeelding in de app kunnen weergeven.

Als u de geselecteerde kleur wilt wijzigen, kunt u dit doen via de pagina ‘Apparaatgegevens’.

Klik op het pictogram voor instellingen bovenaan de apparaatkaart en kies in het menu vervolgens ‘Apparaatgegevens’.

Kies de nieuwe kleur die u wilt gebruiken in het veld ‘Deurkleur’ en klik vervolgens op ‘Opslaan’ om de nieuwe kleur te bevestigen.