De Slimme Autodoor installeren op de Eglu Cube MK2

Voor gedetailleerde instructies, raadpleegt u de Slimme Autodoor Instructiehandleiding en begint u bij stap 11 op pagina 17.

Let op: U hoeft het dak van de Eglu Cube niet te verwijderen om de installatie uit te voeren, maar het kan zijn dat dit de toegang tot de binnenkant van de Eglu Cube gemakkelijker maakt.

Stap 1 – Verwijder de zitstokken en lade voor uitwerpselen

Schuif de lade voor uitwerpselen aan de achterkant van de Eglu Cube en til de zitstokken eruit.

Stap 2 – Verplaats het blok voor de zitstokken

Schroef het plaatsingsblok voor de zitstok los van de zijkant van de Cube. Verplaats deze naar de achterste positie. De schroef moet door het gat met de markering ‘1’ worden geplaatst, in plaats van het gat met de markering ‘0’. Zo worden de zitstokken iets naar achteren geplaatst en wordt voorkomen dat deze de werking van de deur hinderen.

Stap 3 – Bevestig de montagebeugels

Bevestig of 2x of 4x 064.1016 beugels met schroefdraad aan de voorkant van de Cube (nieuwere modellen worden al geleverd met 2 van deze beugels en vereisen slechts 2 extra beugels om te bevestigen).

Schroef 2x montagebeugels (014.1167) op de onderste twee beugels met schroefdraad aan de voorkant van de Cube. Zorg dat de open zijde van de beugel naar boven wijst, zodat de onderkant van de deur wordt opgevangen en de beugels zo laag mogelijk worden gemonteerd.

Stap 4 – Installeer de Autodoor

Plaats de onderkant van de Autodoor in de 2x montagebeugels en lijn de bovenste twee gaten uit tegen de 2x schroefdraadbeugels.

Gebruik 2x 800.0179 schroeven om de bovenkant van de Autodoor tegen de voorkant van de Cube te bevestigen.

Stap 5 – Leid de kabel

Leid de kabel van de Autodoor door de opening van de ventilatie aan de bovenkant van het zijpaneel – dit voorkomt dat deze tegen het dak klemt.

Stap 6 –  Plaats de zitstokken en lade terug

Plaats de lade voor uitwerpselen terug in de Cube en plaats de zitstokken terug.