De naam van de Slimme Autodoor wijzigen

Wanneer u de Slimme Autodoor voor het eerst instelt, krijgt deze automatisch een naam op basis van uw voornaam, bijvoorbeeld: ‘John’s Autodoor.’ Als u dit wilt wijzigen, kunt u dit doen via de apparaatinstellingen.

Klik op het pictogram voor instellingen bovenaan de apparaatkaart en kies in het menu vervolgens ‘Apparaatgegevens’.

Voer de nieuwe naam in die u wilt gebruiken in het veld ‘Apparaatnaam’ bovenaan de pagina en klik vervolgens op ‘Opslaan’ om de nieuwe naam te bevestigen.