De Slimme Autodoor toont ‘’Slapen om energie te besparen’’ in de Omlet app

Als uw Autodoor op batterijen werkt, zal hij in de slaapstand gaan om de levensduur van de batterijen te verlengen, en wakker worden om in te checken bij onze server om de status bij te werken en om door u verzonden opdrachten te ontvangen.

Het Control Panel meldt zich standaard elke 10 minuten aan. U kunt de slaapperiode aanpassen via de pagina ‘Energie-instellingen’ in de Omlet app. Met de instelling ‘’Snel reagerend’’ zal het Control Panel elke 30 seconden inchecken bij de server, waardoor het sneller reageert op opdrachten die u verzendt, maar dit resulteert in een kortere levensduur van de batterij.

Als u op het statuspictogram klikt bovenop de deur-kaart, of een actie uitvoert, wordt u geïnformeerd over het tijdstip waarop het Control Panel naar schatting weer zal inchecken bij de server.

Om extra energie te besparen, gaat het Control Panel ‘s nachts in diepe slaap. Dit vermindert het batterijverbruik door niet wakker te worden en verbinding te maken met wifi op momenten waarop u de deur waarschijnlijk niet wilt openen of sluiten. U kunt de begin- en eindtijden van diepe slaap aanpassen via de pagina Energie-instellingen in de Omlet app. U kunt diepe slaap ook volledig uitschakelen als u dit wilt, hoewel we dit niet aanbevelen omdat dit de levensduur van de batterij aanzienlijk zal verkorten.

Het is belangrijk om te vermelden dat de deur het lichtniveau tijdens de slaap nog steeds in de gaten houdt (als deze in de Lichtmodus werkt), of de klok in de gaten houdt (als deze in de Tijdmodus werkt), zodat deze opent/sluit zoals verwacht. Alle opdrachten die tijdens de slaapstand naar het bedieningspaneel worden verzonden, worden op onze server opgeslagen en door de deur uitgevoerd elke volgende keer als deze incheckt. U kunt het Control Panel ook op elk gewenst moment activeren door de ‘Down’ knop in te drukken totdat het scherm ontwaakt.