Wat is een kippenhok in de Omlet app?

In de Omlet app groeperen we uw slimme apparaten in ‘Kippenhokken’. Dit maakt het gemakkelijker om meerdere apparaten tegelijk te beheren en delen, en om te zien welke apparaten bij elkaar horen als onderdeel van hetzelfde kippenhok in uw tuin.

Iedereen krijgt automatisch een kippenhok toegewezen wanneer zij voor het eerst inloggen op de Omlet app, en u kunt de naam van uw kippenhok wijzigen en een nieuw kippenhok maken via de pagina ‘Kippenhokken beheren en delen’ in het hoofdmenu.

Apparaten kunnen verplaatst worden tussen kippenhokken via de pagina ‘apparaatgegevens’ die te vinden is via het menu met apparaat-instellingen, dat toegankelijk is via het pictogram voor instellingen, rechtsboven de apparaat-kaart.